Elektromos autó töltő berendezés két autó számára (EVSE Box2) Egyedi dupla kivitel


210.000 Ft250.000 Ft +áfa

Kiürítés

Elektromos autó töltő berendezések fali és hordozható kivitelben, 6-32A áramerősséggel, egy és három fázisú kivitelben is. Egyedi kivitel, egyedi megjelenés, és helyszíni szerelési igény esetén kérjük jelezze a megrendeléskor megjegyzésben.

Minden leadott rendelés beérkezése után egyeztetünk a leendő tulajdonossal, milyen kivitelezési problémák merülhetnek fel. A dobozokat készre szerelve postázzuk, felszerelésük a helyszíni előre szerelés függvényében 0,5-1 óra. Helyszíni szerelés esetén az elektromos hálózattól, és a tereptárgyaktól füg az ár és az idő.

A fő termékképen a fali töltő nagy dobozos kivitele látható, fogyasztásmérővel, Type1 vagy Type2 csatlakozó tartóval (passzív csonk), és további lehetőséggel, bővíthető akár 1F akár 3F csatlakozó leállásokkal is.
Minden töltő doboz tartalmazza a túláram- és zárlatvédelmet, valamint FI relét az életvédelem érdekében. Ezeken felül kérhető a fogyasztásmérő modul extraként, illetve további kismegszakító az extra erősáramú csatlakozók számára.

A töltők rendelhetők:

  • 6-32A egy fázis esetén
  • 6-32A három fázis esetén

kivitelben is. Akár fix áramerősséggel, akár fokozat kapcsolóval állítható kivitelben. A fokozat kapcsoló igényt kérjük, jelezze a rendeléshez megjegyzésként, és az adott fokozat szám szerint adunk ajánlatot (kb 6-10.000Ft + áfa)

Egyedi dupla töltőállomás kivitel, egy dobozban két autó töltésére szolgáló leállás, két kábel (akár Type1 és Type2 vegyesen) vagy két csatlakozó hely kialakítással.

Egy autó maximum 32A-el tölthető, két autó egyidejű töltése esetén 16-16A jut egy-egy autóra, így a bejövő teljesítmény állandó.

Kapcsolódó blogbejegyzésünkbenolvasható megoldásokkal is állunk rendelkezésre, ha a betáp oldali teljesítmény bővítés nem lehetséges, és szabályozni kell, mikor mekkora áramerősséggel tölthet az autó. A vázolt megoldással elérhető, hogy a meglévő ingatlan alacsony összfogyasztása esetén a teljes töltő áram rendelkezésre álljon, míg nagy terhelés esetén csökkentse az autó töltő áramát.

Kábeles kivitelnél kérjük jelezze, Type1 vagy Type2 csatlakozóval kéri.

 

Csatlakozás

Type1 vagy Type2 kábellel (2db), Type2 aljzattal (2db)

Teljesítmény

1 fázis 32A, 3 fázis 32A

A termék értékelése 0 értékelés alapján

0.0 átlagosan
0
0
0
0
0

Mondja el a véleményét elsőként: “Elektromos autó töltő berendezés két autó számára (EVSE Box2) Egyedi dupla kivitel”

Még nincsenek értékelések.