Elektromos autó töltő berendezés (EVSE Box) Egyedi kivitel


115.000 Ft200.000 Ft +áfa

Kiürítés

Elektromos autó töltő berendezések fali és hordozható kivitelben, 6-32A áramerősséggel, egy és három fázisú kivitelben is. Egyedi kivitel, egyedi megjelenés, és helyszíni szerelési igény esetén kérjük jelezze a megrendeléskor megjegyzésben.

Minden leadott rendelés beérkezése után egyeztetünk a leendő tulajdonossal, milyen kivitelezési problémák merülhetnek fel. A dobozokat készre szerelve postázzuk, felszerelésük a helyszíni előre szerelés függvényében 0,5-1 óra. Helyszíni szerelés esetén az elektromos hálózattól, és a tereptárgyaktól füg az ár és az idő.

A fő termékképen a fali töltő nagy dobozos kivitele látható, fogyasztásmérővel, Type1 vagy Type2 csatlakozó tartóval (passzív csonk), és további lehetőséggel, bővíthető akár 1F akár 3F csatlakozó leállásokkal is.
Minden töltő doboz tartalmazza a túláram- és zárlatvédelmet, valamint FI relét az életvédelem érdekében. Ezeken felül kérhető a fogyasztásmérő modul extraként, illetve további kismegszakító az extra erősáramú csatlakozók számára.

A töltők rendelhetők:

  • 6-16A egy fázis esetén
  • 6-32A egy fázis esetén
  • 6-16A három fázis esetén
  • 6-32A három fázis esetén

kivitelben is. Akár fix áramerősséggel, akár fokozat kapcsolóval állítható kivitelben. A fokozat kapcsoló igényt kérjük, jelezze a rendeléshez megjegyzésként, és az adott fokozat szám szerint adunk ajánlatot (kb 6-10.000Ft + áfa)

A csatlakozós kivitelek kizárólag a normál fali dobozba szerelhetők.

A mini doboz használható hordozható töltőként is, így akár 3F 32A hordozható töltő is kialakítható, szemben az autóhoz kapott 1F 10-12A töltővel.

Kapcsolódó blogbejegyzésünkbenolvasható megoldásokkal is állunk rendelkezésre, ha a betáp oldali teljesítmény bővítés nem lehetséges, és szabályozni kell, mikor mekkora áramerősséggel tölthet az autó. A vázolt megoldással elérhető, hogy a meglévő ingatlan alacsony összfogyasztása esetén a teljes töltő áram rendelkezésre álljon, míg nagy terhelés esetén csökkentse az autó töltő áramát.

Kábeles kivitelnél kérjük jelezze, Type1 vagy Type2 csatlakozóval kéri.

 

EVSE töltő elektronika

1F 16A 5m, 1F 32A 5m, 3F 16A 5m, 3F 32A 5m, 1F 32A Csatl., 3F 32A Csatl.

EVSE töltő doboz

Mini doboz falra, Normál doboz falra

Fogyasztásmérő

Nem kérek, 1F 32A, 3F 32A

Állítható áramerősség

Fokozatkapcsoló igénylése (6 vagy 12 fokozat)

Kábel tartó csonk

Type1 vagy Type2 csatlakozó tartó rozsdamentes kábel tartóval

A termék értékelése 0 értékelés alapján

0.0 átlagosan
0
0
0
0
0

Mondja el a véleményét elsőként: “Elektromos autó töltő berendezés (EVSE Box) Egyedi kivitel”

Még nincsenek értékelések.