Biztonságos elektromos autó töltő üzemeltetéshez csatlakozó doboz

Elérhető:

Elfogyott


Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Csatlakozó doboz elektromos autó töltő berendezésekhez, amennyiben az EVSE berendezés nem tartalmazza a védelmi berendezéseket.

Sajnos egyre több helyen tapasztaljuk, hogy már nem csak a legolcsóbb, hanem akár a legdrágább, legnevesebb töltő berendezések sem tartalmazzák a kötelezően előírt túláram- hibaáram- és opcionális túlfeszültség védelmeket. Ezekenél az elektromos autó töltő berendezéseknél a gyártó(forgalmazó) megjegyzi, hogy a védelem kiépítése az üzemeltető feladata. Ez azonban sokszor bonyolult, és drága lehet.

Ezen problémákban nyújt segítséget az általunk összeállított csatlakozó doboz, mely készre szerelve kerül kiszállításra, már csak a bejövő és elmenő kábeleket kell csatlakoztatni.

Az egy és három fázisú kivitelben SI tipusú kombinált FI relé található (C tipusú kismegszakítóval integrált kivitel, fejlesztett zavarelnyomás, csökkentett téves leoldás védelem), a három fázisú védelem kérhető B tipusú FI relével és külön C tipusú kismegszakítóval is. Igény szerint választható mellé túlfeszültség levezető is.

Kérjen ajánlatot a választott konfigurációra!

FI relé

Egy fázis SI tipus 16A, Egy fázis SI tipus 32A, Három fázis SI tipus 32A, Három fázis B típus 63A

Kismegszakító

Nem szükséges, Három fázis C32A, Három fázis C63A

Túlfeszültség védelem

Nem kérek, Egy fázis, Három fázis

Elosztó doboz

4M széles, 8M széles, 12M széles

A termék értékelése 0 értékelés alapján

0.0 átlagosan
0
0
0
0
0

Mondja el a véleményét elsőként: “Biztonságos elektromos autó töltő üzemeltetéshez csatlakozó doboz”

Még nincsenek értékelések.